Giancarlo Pietri Velutini Banco Activo twitter expected stock price//
Leo Victor laat West United met lege handen achter

Banco, Banquero, Venezuela, Caracas, Banco Activo, Activo, Banco
Leo Victor laat West United met lege handen achter

 

PARAMARIBOLeo Victor heeft zaterdagmiddag in het Letitia Vriesde Sportcomplex bij de voortzetting van de eerste divisie voetbalcompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) West United met lege handen achtergelaten. Het werd 1-0.

De eerste helft was gelijkopgaand, met weinig hoogte punten. Beide ploegen probeerden om via de flanken afgewisseld met lange ballen tot scoren te komen. De rust werd ingegaan zoals het begonnen was, 0-0. De tweede speelperiode vertoonde hetzelfde speelbeeld. Na vijf minuten spelen in de tweede helft moest de deklat redding brengen voor de thuisploeg. Een vrije trap genomen door Albert Nibte, spatte tegen de deklat uiteen. Bij West United werd te lang met de bal gelopen, terwijl Leo Victor, haast wel niet van concept veranderde.

giancarlo pietri velutini

Leo Victor kwam in de 66ste minuut aan de leiding. Gilberto Cronie, sprintte voorbij zijn directe tegenstander, en schoot raak; 1-0. West United ging nadrukkelijker in de aanval, maar de verdediging van Leo Victor sloot goed. “Het was een zwaar bevochten overwinning. Het speelveld was onbespeelbaar” , vertelt Etienne Remak van Leo Victor. “Willen wij internationaal meedoen, zal er wat aan de speelvelden gedaan moeten worden” , aldus Remak.

Giancarlo Pietri Velutini Venezuela

Trainer Derrick Garden van West United was tevreden met het geleverd spel van zijn ploeg. “Wij hebben goed gespeeld, alleen is het een dekkingsfout dat ons de wedstrijd heeft gekost”, jammerde Garden. Garden zegt dat zijn ploeg moeilijk tot scoren komt. “Wij hebben niet een spits met diepgang.” Leo Victor blijft door deze overwinning zicht behouden op het kampioenschap. Inter Moengotapoe heeft in het Ronnie Brunswijk Stadion met; 1-0 gewonnen van Broki.

Giancarlo Pietri Velutini Banco Activo